Linda Struijk

Diëtist

Na het succesvol afronden van mijn studie aan de opleiding Voeding en Diëtetiek in Den Haag heb ik ruim vier jaar ervaring opgedaan in de eerstelijnsdiëtetiek. Tijdens deze periode heb ik veel kennis opgedaan over diverse ziektebeelden.

dietist-linda-van-everdingenSinds februari 2017 ben ik werkzaam bij Diëtistenpraktijk Katinka de Nennie op locatie LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer. Daar zorg ik voor de dieetbehandeling ín het ziekenhuis en voor de nazorg van dieetbehandelingen na ontslag uit het ziekenhuis.

U komt mij dus tegen in het LangeLand Ziekenhuis als diëtist aan uw bed en ik ben uw diëtist in de thuissituatie. Een afspraak op de polikliniek zal ik met u maken als u ligt opgenomen in het ziekenhuis.

 

Voor wie is mijn begeleiding?

Patiënten waarbij een indicatie voor diëtetiek aanwezig is en die kortdurend opgenomen zijn zullen poliklinische nazorg ontvangen van mij. De patiënten zullen, na ontslag uit het ziekenhuis in de eerste lijn worden begeleid. De begeleiding zal plaatsvinden in de poliklinische kamer diëtetiek van het LangeLand Ziekenhuis, route 42.

 

Samenwerking met het LangeLand Ziekenhuis

De samenwerking is aangegaan om de diëtistische (na)zorg binnen het LangeLand Ziekenhuis te optimaliseren. De diëtistische zorg in het ziekenhuis zal niet vervangen worden en patiënten die onder behandeling zijn van andere eerstelijnspraktijken zullen niet worden overgenomen.

 

Nascholingen

Een goede kwaliteit van de behandeling vind ik erg belangrijk. Daarom volg ik regelmatig nascholingen en ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Vanuit deze beroepsvereniging dient de diëtist zich te houden aan beroepscodes en gedragsregels. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor paramedici.

Als u een afspraak met mij heeft in het LangeLand Ziekenhuis en u heeft daar vragen en/of opmerkingen over, kunt u contact met mij opnemen via e-mailadres linda@dietistdenennie.nl of telefonisch via 06-23769819.